Vi kan CNC-maskiner.
Vi brinner för det vi gör.

JB CNC & Linear Components har två verksamhetsgrenar;
färdigbyggd CNC-maskin och automation samt delar till CNC-maskin du bygger själv.

JBCNC Två verksamhetsområden: färdigbyggd CNC-maskin och DIY

Färdigbyggda CNC-maskiner köps ofta av industrikunder och hantverksföretag. Vi har sedan 2007 sålt över 50 st CNC-maskiner till stora och små företag. Delar till CNC-maskiner från vårt lager i Småland beställs dels av företag, dels av hobbyentusiaster som förverkligar sin egen automation hemma. Varmt välkommen till oss.


Färdiginstallerad CNC-maskin

– Det roligaste jag vet är att bygga och utveckla saker
säger Johan Brundin, ägare till JB CNC & Linear Components 

Vi bygger halva eller hela CNC-maskiner anpassade för just din verksamhet och dina behov. Vad behöver du? Varför betala extra för annat?

Oftast är det mindre och mellanstora industriföretag som kontaktar oss för kreativa och hållbara CNC-maskiner. Vi engagerar oss i problemet och levererar en personlig CNC-lösning hur du kan tillverka delar med precision på ett automatiserat och kostnadseffektivt sätt.

Antingen hjälper vi dig med det mekaniska, styrningen eller både och – komplett installerat & färdigt!


Beställ CNC-delar

Du kan också köpa delar i vår webbshop, från vårt lager i Småland, till din CNC-maskin. Sajten finns för att du enkelt och smidigt kan komplettera eller reparera befintlig CNC-maskin, eller för att utmana dig själv i att bygga en maskin med styrsystem.

Vi är unika på marknaden genom att kunna erbjuda ett brett sortiment av automationsutrustning så som steg- och servomotorer, nätaggregat och linjärmoduler. Vi har CNC-verktyg för aluminium, stål och trä mm; allt ifrån axelkopplingar till frässpindlar och pinnfräsar. Och du hittar programvaran för att kunna bygga en helt egen komplett CNC-maskin i vår webbshop.

Vi säljer CNC-delar till många DIY (gör-det själv-CNC:are) eller hobby-CNC:are. Tillräckligt billiga för att det inte ska ”kosta skjortan”. Men tillräckligt tillförlitliga delar, hållbara för tillverkning.

Bra CNC-delar – till bra priser, som vi säger på småländska.

Välkommen att lägga din order!


Företagsfakta

JB CNC & Automation bygger och installerar CNC-maskiner och automationer för mindre och mellanstora företag. Du får en kostnadseffektiv CNC-lösning oavsett om det gäller mekanik, styrning eller både och. Från specialmaskin till ombyggnad. Från industri till gör-det-själv (DIY). Vi säljer delar till dig som vill bygga, eller bygga om, din egen CNC-maskin.

Företaget startade 2007 och har f-skattsedel.