Insamling - Skyddsutrustning till vårdpersonal

Som egenföretagare funderar man på hur man kan hjälpa till nu i kristider. Det är bättre att försöka göra något än inget!

De hjältar som dagligen arbetar med att ta hand om våra äldre och sjuka i kommunen behöver nu i princip all utrustning de kan få för att säkerställa att covid-19 inte sprids vidare. Igår 2020-03-31 frågade vi kommunen vad man har störst behov av och högst upp på önskelistan är just nu skyddsvisir.

Vi har kontakter i Kina som kan leverera skyddsutrustning som motsvarar den kvalitet som kommunen efterfrågar. Vi har redan en sändning på väg. Med mer pengar så kan vi köpa in ännu mer. För insamlade pengar lägger vi beställning på skyddsutrustning och lämnar sedan in det till Gislaveds kommun för vidare distribution till äldreboenden och andra enheter i behov.

Skänk gärna en slant - att bidra med något är bättre än inget. Hundra kronor räcker till tio skyddsvisir, men alla bidrag är välkomna.

Swisha till ”Insamling Corona”: 1231406610
Notera! Om du i meddelande-fältet skriver företagsnamn eller namn visar vi detta i vår externa kommunikation, önskar du ej detta lämnar du meddelande-fältet tomt. 

Tusen tack för ditt engagemang. 

Med vänlig hälsning,
Johan Brundin med personal

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPPDATERINGAR:juni 2020

Skyddsvisir levererade till Gislaveds kommun

En stor bunt skyddsvisir levererades till Gislaveds kommun i början av juni.


2020-04-30

Munskydd framme hos Gnosjö kommun! 

Idag var Gnosjö kommun här och hämtade 200st munskydd som vi tidigare beställt.  

BAKGRUND:
➡️ Varför startade vi insamlingen av skyddsmaterial till Gislaveds kommun?  

I slutet av mars läste vi i lokaltidningen hur covid-19 hade bekräftats inom äldreomsorgen i Gnosjö kommun. Då beställde vi, tillsammans med en vanlig CNC-order, 200 st munskydd. Dessa skulle skänkas till grannkommunen, där det äldreboende som hittills drabbats hårdast i Jönköpings län av coronaviruset finns*.

Detta var uppstarten till vår Swish-insamling via nr 1231406610. Vi kontaktade Gislaveds kommun och frågade bland annat om vilka behov som finns och vilket skyddsmaterial de behöver allra mest. Via våra inköpskanaler i Kina, sedan många år tillbaka, beställer vi skyddsmaterial av de pengar som kommer in i Swish-insamlingen.

Hittills har vi, utöver de 200 munskydden till Gnosjö kommun, beställt 550 skyddsvisir till Gislaveds kommun. Fler munskydd är också på väg! Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Tillsammans kan vi göra mer!


2020-04-29

Uppdatering av insamlingen till skyddsutrustning till vårdpersonal:


Den första leveransen av skyddsvisir har anlänt!! Och tack vare er som swishat så är fler på väg. Lite längre leveranstid än vad vi brukar ha för våra CNC-delar, men de har i alla fall kommit fram säkert .

Vi har idag tisdag betalat importmoms och tulldeklaration för två försändelser med munskydd.

Vill du också vara med och bidra med en slant? Swisha 1231406610
Notera! Om du i meddelande-fältet skriver företagsnamn eller namn visar vi detta i vår externa kommunikation, önskar du ej detta lämnar du meddelande-fältet tomt.


2020-04-09

- Glad påsk! -

Och ett varmt tack till dig som swishat till insamlingen av skyddsutrustning till vårdpersonal:


 • Altsaxen i Gislaved AB
 • Mats Blomberg Produktion AB
 • Realize Nordic
 • TMA Service AB

 • L. Aspenryd
 • Hanna, Robert & Alva
 • Johanna Löwenborg
 • Maria Åhsberg
 • Tobias Johansson & Sandra Nilsson
 • Gun-Britt Brundin
 • Mats Brundin
 • Oskar Nilson
 • Olly Viklund
 • Och alla ni som swishar utan avsändare!!


2020-04-06

Ytterligare 200 skyddsvisir till på g! 

Vilket fantastiskt engagemang!! Idag la vi ytterligare en order på 200 skyddsvisir. På mindre än en vecka har vi alltså totalt beställt 550 st visir som kommer att skänkas till Gislaveds kommun. Härligt!


2020-04-02

350 visir på g!

Vilken fantastisk respons på vår insamling!! Redan idag (torsdag 2/4), dagen efter start, kunde vi lägga en beställning på 350 st skyddsvisir.

Sändningen går med flyg och den beräknas landa i Sverige om ungefär två veckor. Allt är osäkert i corona-tider, så även leveranser. Men många av mina ordinarie leveranser har ändå fungerat okej. Så vi håller tummarna att just denna försändelse inte fastnar onödigt länge någon stans.

Varmt tack till alla som swishat!
Vill du också hjälpa till med ytterligare en sändning? 

 Swisha till ”Insamling Corona”: 1231406610
Notera! Om du i meddelande-fältet skriver företagsnamn eller namn visar vi detta i vår externa kommunikation, önskar du ej detta lämnar du meddelande-fältet tomt. 

Hälsningar
Johan med personal